Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ -ΕΓΓΡΑΦΕΣ 5oς ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΟΥΡΙ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
5Ος ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΟΥΡΙ
ΔΑΣΟΣ ΚΟΥΡΙ ΑΛΜΥΡΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΙΟΥ 2019


Ο Σύλλογος Φίλων Δάσους Κουρί,  ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού και ο  Δήμος Αλμυρού με την υποστήριξη της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσική Αγωγής Μαγνησίας, τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής , του φορέα ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Αγωγή  και συλλόγων της περιοχής , διοργανώνουν τον 5ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού.  Θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου αποστάσεων 10χλμ , 5χλμ καθώς 1000 και 500 μέτρων για παιδιά και 500 μέτρων  για άτομα με αναπηρία.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δάσος Κουρί Αλμυρού το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρα 17:30 το απόγευμα για τους παιδικούς αγώνες και 18:00 οι αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων . Πρωταρχικός σκοπός του αγώνα είναι όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τη φύση και το τρέξιμο στο πανέμορφο δάσος, αφήνοντας εκτός προτεραιότητας τους αγωνιστικούς στόχους. Προϋπόθεση για να συμμετέχουν στον αγώνα να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και τρέχουν με δική τους ευθύνη.
  • Αποστάσεις - Ηλικίες
                                 i.            Αγώνας 10χλμ:  όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους
                               ii.            Αγώνας 5χλμ:  γεννηθέντες 2003 και μεγαλύτεροι
                              iii.            Αγώνες 1000μ :  για μαθητές Γυμνασίου(γεννηθέντες 2004-2005-2006)
                              iv.            Αγώνες 500μ για μαθητές Δημοτικού     
                                               Α’ κατηγορία Α-Β-Γ τάξη  (γεν 2012-2011-2010)
                                               Β΄κατηγορία Δ-Ε-ΣΤ τάξη (γεν 2009-2008-2007)
                                v.            Αγώνες 500μ ΑΜΕΑ
  • Υπεύθυνη Δήλωση
       Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να υπογράψουν ηλεκτρονικά, κατά την εγγραφή τους, την δήλωση που αναφέρει ότι:
Επίσης, δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είμαι απολύτως υγιής για να συμμετέχω στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου στον αγώνα, όπως πτώσεις, κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση, αλλά και κακή κατάσταση του εδάφους της διαδρομής. Παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου. Ακόμα δίνω την έγκρισή μου στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες μου ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχω καμία οικονομική απαίτηση. Αποδέχομαι τους όρους , διάβασα την προκήρυξη.
Για τους ανηλίκους , αφού γίνει η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής , θα πρέπει να υπογραφεί από γονέα ή κηδεμόνα έντυπη Υπεύθυνη Δήλωση και να κατατεθεί εκτυπωμένη στη γραμματεία τη μέρα του αγώνα για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής. Θα υπάρχουν υπεύθυνες δηλώσεις και στη γραμματεία αγώνα ή μπορείτε να την κατεβάσετε και ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 
  • Διαδρομή- Τοποθεσία
Οι αγώνες θα διεξαχθούν μέσα στο χώρο του Δάσους Κουρί Αλμυρού.
  • Έπαθλα- Απονομές
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια (ξύλινα) . Απονομή επάθλων θα γίνει στους τρεις πρώτους νικητές και τις τρείς πρώτες νικήτριες των αγώνων.
  • Πρόγραμμα Αγώνων
16:00 – 17:30 Λειτουργία γραμματείας για παραλαβή αριθμών
17:30 εκκίνηση παιδικών αγώνων 500μ  , 1.000μ και 500μ ΑΜΕΑ
18:00 εκκίνηση αγώνων 5χλμ και 10χλμ
τελετή απονομής μετά το τέλος των αγώνων
·           Πληροφορίες - Ανακοινώσεις –- Αποτελέσματα
 Όλες οι ανακοινώσεις που αφορούν τον αγώνα, τα αποτελέσματα και οι φωτογραφίες και βίντεο  δημοσιεύονται στη ιστοσελίδα  www.dasoskourialm.blogspot.com
Πληροφορίες στα τηλέφωνα Δεληζήσης Γιάννης 6936868635, Κυριαζής Κώστας 6994583137 και στο  delizisis.72@gmail.com
  • Δηλώσεις συμμετοχής
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.
Δηλώσεις συμμετοχής  γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Σημείωση. Όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν  μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τη Μητρόπολη Αλμυρού και των σπιτιών Γαλήνης της επαρχίας Αλμυρού .


Από την Οργανωτική Επιτροπή